Att skrapa lotter genom nätet kan göra dig till miljonär

Det har blivit allt mer vanligare att folk handlar skraplotter på internet. Många är vi som älskar att skrapa lotter, testa vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk frihet levande. Samtliga kanske inte skrapar lotter i förhoppning om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Skraplottbonus Här.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är däremot även lägre. De flesta av oss kan undvara någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så köper man först en lott eller två (alternativt fem!) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en ringa ceremoni vid skrapningen. En del skrapar rutorna med omsorg en för en tills alltsammans av det översta skrapskiktet är väck, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så fort som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott online så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt samtidigt. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan handla skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många skilda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att inspektera vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv utan ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man lite old school så kanske man tycker om ritualen att gå ner till spelombuden en viss veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att skänka högsta vinsten, eller åtminstone skapligt mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha tillgång till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man undgår lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det gäller vilken variant av spelande som helst så är det relevant att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor fort stora summor och den onda cirkel uppstår när man alltid tänker att det är just kommande lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att införskaffa en skraplott online då och då är naturligtvis ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.