Betfred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Fördelen med att spela hos Betfred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet Betfred Toolbar samt Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

Betfred Simpel Bet

Simpel Bet är Betfreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har svårighet att finna de event som man kan önska spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare flera frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor får en spelare olika förslag på diverse matcher och odds som kan intressera en.

Betfred

Betfred har en hemsida som erbjuder spel på olika event från flera länder världen runt och de kommer i 6 olika språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är oerhört enkel och fräsch och gör det möjligt för spelare att hitta det de söker enkelt. Betfred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i avsikt att erbjuda sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event på den Europeiska marknaden. Betfred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos Betfred finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är Betfred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från olika Europeiska länder. Betfred erbjuder också sina kunder goda odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos Betfred

För att påbörja ditt spelande hos Betfred är det bara att först registrera sig samt öppna ett konto. Processen tar bara några minuter och handlar enbart om att först fylla in lite information, så att man sedan kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns fler metoder att uträtta en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver stöd eller söker ännu mer information, finns Betfred support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i flera språk och man kan kontakta dem genom mejl eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är däremot endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos Betfred ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den högsta insatsen till spel hos Betfred bestäms efter den max vinst man får för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos Betfred finns också en gräns för den summa man kan vinna per dag samt veckovis och den ligger just nu på €84,375.

Fördelar med att spela hos Betfred

Att spela hos Betfred innebär att man kan få del av flera olika unika fördelar, såsom bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos Betfred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att få din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80.

En anna fördel som spelare hos Betfred kan också ta del av är deras assistans vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som görs på ens själva dator.

Betfred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning online.