En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden avsevärt

Det är otaliga personer som finner det roande att skrapa trissloter. Det som förenar alla som gillar att spela trisslotter måste vara den dröm om att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som lockar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har bestämt sig för att handla en lott sätter proceduren i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill raskt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra försiktigt skrapar ruta för ruta. Några skrapar endast precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ännu några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att känna till att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke får skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man spelar fram så går man likväl lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram 3 TV-rutor genom sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså massor olika typer av vinster att hoppas på när man spelar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag genomföra på två olika sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det aningen mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och lägga pengar på fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av personer. Att skrapa trisslotter lockar även fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt vis så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är också en perfekt gåva att ge bort. Man behöver inte lägga speciellt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i present tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det kanske kännas lite surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Många par finner rejält nöje i att under helgen spela trisslotter tillsammans. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt och spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar.

Andra väljer att spela trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att skrapa trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.