Spela skraplotter online 24/7

Öka spänningen ännu mer i vardagen genom att skrapa lotter på internet. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man köper hos sitt spelombud. Man kan utse ett klassiskt mynt eller en särskild skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med en aning tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att skrapa skraplotter på nätet är vanligtvis personer som inte orkar sätta sig in i övrigt spelande, såsom betting, casino alternativt oddsspel. Att skrapa skraplotter på nätet är att förlita sig helt och hållet på turen. Å andra sidan är det vare sig tidskrävande, svårt eller särskilt dyrt så länge man klarar av att begränsa sig.

Ett genomtänkt sätt att skrapa skraplotter online på är att sätta av en viss spelsumma per vecka alternativt månad och därefter hålla sig till den. På så vis kan man betrakta sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelberoende, man föreställer sig att storvinsten bara är en lott bort – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 samt 100 stycken blir ett hårt slag för närapå vilken budget som helst. För att undvika spelberoende är det bra att sätta upp en spelbudget med en speciell summa som tillåts användas per vecka alternativt månad.

På spelsajterna online blir det ännu enklare att hålla koll på sina utgifter eftersom man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad har möjlighet att föra in precis så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter online är dessutom minst lika kul som att skrapa fysiska lotter – och man slipper gå iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns flera typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man får skrapa fram sin vinst i direktsänd morgonTV, och klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden i 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter på nätet, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss och Skrapstjärna. Vilken skraplott som är den bästa är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, ComeOn samt Vera & John kan man också spela skraplotter online och sortimentet är brett. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med olika utseenden samt vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom ska ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls.

Man kan självfallet spela skraplotter online på mindre spelsajter likaså om man vill, man måste bara se till så att den sajt man spelar hos är legal samt tillförlitlig.