Finn din trisslott online

För er som föredrar ett skrap av en trisslott mer än andra spel ute på marknaden, kan skraplotter via nätet vara något som ni kommer att gilla.

Sedan skraplotterna kom ut för första gången i Massachusetts, USA under 70-talet, har de varit ett spel som de flesta föredrar. Det är enkelt och kan leda ofta till en stor triss vinst. Vinsterna som kommer med skraplotter kan vara uppe mot flera miljoner kronor.

Skraplotter kom först i form av en lottsedel som man kunde köpa i flera olika butiker. Denna lottsedel hade ett ogenomskinligt skikt på sig som man som spelade skulle skrapa bort med ett redskap. Om man skulle ha turen av att skrapa fram tre bland annat liknande summor eller siffror på t.ex. trissen vann man en vinst.

Skraplotter var ett så populärt spel att man bestämde sig under 90-talet att låta den få sin plats på nätet. Olika spelbolag online började erbjuda sina kunder digitala lotteri som hade interaktivt ljud och grafik. Detta gjorde upplevelsen av att skrapa lotten som t.ex. en trisslott online roligare.

Sedan dens debut online, har ett stort antal spelsajter erbjudit denna tjänst, några av de mest kända är Svenska Spel, Unibet och ComeOn.

ComeOn.com är en av Europas största och kända spelsajter och har varit det sedan 2001 då de först startade sin tekniska utveckling. ComeOn erbjuder sina spelare ett stort antal olika spel, några av de spelautomater som finns är deras Casino, Poker och Lotter.

I Lotter avdelningen finner man de mesta skraplotter som finns ute på marknaden just nu. Du kan välja bland flera olika lotterier som en trisslott under sina respektive kategorier i lobbyn. Bland annat kan du välja mellan att spela Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

En av de mest kända Klassiska skraplotter som finns att spela hos Bettson är en Trio skraplott. Detta lotteri går ut på att man ska först och främst välja en skraplott som man vill skrapa. Om man skrapar fram tre matchande summor vinner man en vinst. Vinsten man får kan bli multiplicerad. Med en Klassisk skraplott som Trio kan man vinna upp till 1 miljon kronor.

Hos ComeOn kan man vinna stora vinster, men för att ta del av dessa spel rekommenderas det att man är först registrerad hos dem. Fördelarna är flera, men en av de mest bekväma fördelarna är att man får sin vinst om man vinner t.ex. en trisslott vinst, skickad direkt till sitt konto på sajten.

För att registrera dig hos Bettson går du t.ex. högst upp på hemsidan och klickar på länken, Öppna konto, i orange färg. Du tas då till ett formulär där du kan skriva in din information för att bli medlem.

Hos Bettson får varje ny kund även två gratis skraplotter som de kan spela med på sajten. Det är bara att välja en lott i lobbyn när du är inloggad, följa spelets instruktioner som finns tillgänglig för spelaren. Registrerade kunder kan även delta i Bettsons tävlingar som hålls på hemsidan. Vinsterna är ofta stora, som t.ex. ett av de tidigare som innehåll en resa för två till Las Vegas.

Skrapa din trisslott online, det är enklare och bekvämare.