Att skrapa skraplotten via nätet har flera fördelar som gör upplevelsen roligare

En annan fördel med att skrapa lotten online är att man får sin vinst om man har turen att vinna en, skickat direkt till sitt konto på spelsajten där man spelar.

Skraplotter är ett spel som har funnits sedan 70-talet, det är enkelt och leder ofta till stora vinster. Skraplotterna fanns tillgängliga i form av en vanlig lottsedel som hade ogenomskinligt skikt på, vilket man som spelade skulle skrapa bort med hjälp av ett redskap. Hade man turen av att skrapa fram tre liknande siffror eller symboler vann man ett pris och via skrap i lotteri kan ett pris vara upp till flera miljoner kronor.

Det finns flera olika sajter online som säljer dessa digitala skraplotter. För att finna de spelbolag som finns tillgängliga kan man leta med hjälp av en sökmotor som t.ex. Google. De kommer att finna några av de mest använda sajterna online just nu för dig. Men förutom sökmotorer kan man även läsa kommentarer på vissa sidor om olika spelbolag som finns online, man kan läsa om olika personers erfarenhet om de spelsajter dem använder och vad de rekommenderar.

Några av de mest kända spelsajterna ute just ju är ComeOn, Unibet och Svenska Spel. De har olika spel såsom lotterier att erbjuda sina kunder.

ComeOn.com är en av Europas kändaste spelsajter och har varit det sedan de började sin utveckling år 2001. De erbjuder diverse spelautomater som bland annat Poker, Casino, Games och Lotter.

I deras Lotter avdelning kan man finna alla sorters skraplotter i deras lobby under deras respektive kategori. De kategorier som finns att välja bland är t.ex. Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

Hos Bettson får varje ny spelare som registrerar ett nytt konto, erbjudandet av två gratis skraplotter som man kan använda för att köpa olika lotter som Triss, Trio och en Golden Island skraplott. Dessa två skraplotter har ett värde på 40 kronor tillsammans och kan leda till en stor triss vinst.

Hos ComeOn är det enkelt att komma igång och skrapa skraplotten, först går man och registrera ett nytt konto om du planerar att spela med pengar. För att registrera går du högst upp på hemsidan och trycker på länken Öppna konto i orange färg.

Efter att du har ett konto är det bara att gå till t.ex. Lotter avdelningen och välja lotteriet i deras lobby. När du har tryckt på en lott kommer du att skickas till spelet och där är det bara att följa de instruktioner som ges för att börja spela.

Hos spelbolag som ComeOn kan du skrapa skraplotten som t.ex. din triss lott i en lugn och skön atmosfär.