Skrapa lotten online

Skrapa lotten online, det är ett enklare och bekvämare sätt att spela för många nuförtiden. Via valet av att spela online skraplotter kan man slippa det onödiga med att resa till en butik i din stad för att köpa själva lotten.

Skraplotter:

Skraplotter har varit ett nöjsamt spel sedan 70-talet, den tillverkades för första gången i USA och kom i form av en lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på. Skiktet skulle man skrapa bort för att se om man hade vunnit ett pris. Under 90-talet gjorde skraplotter sin debut online och har sedan dess blivit ett av de mest spelande spel via nätet runt om i världen.

Lotter online är ett nytt skönt sätt att spela, du får bland annat det bekväma alternativet av att skrapa lotten direkt från ditt eget hem. Genom din egen dator kopplat till internet kan du besöka en av de spelbolag som finns online just nu tillgängligt för alla spelare.

Dessa lotter som spelsajterna erbjuder kallas för digitala skraplotter och har flera fördelar som medföljer jämfört med de vanliga skraplotterna som man vanligen köper i olika butiker. En av de sköna fördelarna med att skrapa lotten online är att man kan bland annat skrapa sin hela lott direkt via en knapp som finns tillgänglig i spelet. Men den fördel som är väldigt uppskattad av spelare runt om i världen, är att man får den vinst man vinner direkt skickad till sitt konto på hemsidan där man spelar.

Att spela lotterier online känns annorlunda, några saker som skiljer den åt från att skrapa lotten i en vanlig butik, är att man får interaktivt ljud och grafik medan man spelar. Detta gör så att upplevelsen av ett skrap av t.ex. trissen känns roligare för en spelare.

Några av spelsajter som erbjuder dig lotteri online är t.ex. Unibet och ComeOn.com.

Bettson är en spelportal som har varit igång sedan 2001 och de har sedan dess blivit en av Europas största kända spelsajter. De erbjuder flera olika spelautomater som man kan ta del utav och få en underhållning under tiden då man inte vet vad man ska göra under dagen.

Bland de spel som ComeOn erbjuder finns bland annat Poker, Lotter och Games. I deras Lotter avdelning kan man finna alla sorters skraplotter, de finns under sina respektive kategorier i lobbyn.

För att börja spela är det bara att välja den lott som du vill skrapa och när du har valt lotteriet kommer en ruta att komma fram på din skärm som frågar dig om du bland annat vill logga in på ditt registrerade konto eller spela på skoj. En rolig tjänst hos Bettson är att de erbjuder sina kunder att spela på skoj, alltså utan att betala något kan man njuta av en triss lott och dens underhållning som den skapar.

Hos ComeOn får även nya kunder två gratis skraplotter som de kan använda i lobbyn. Värdet på dessa skraplotter är hela 40 kr tillsammans och kan om man har tur leda till en stor triss vinst.

Gör som flera andra innan dig och skrapa lotten online för din chans på stora vinster.