Skrapa triss lotter enklare och bekvämare via nätet

Triss är en skraplott som ursprungligen kommer från Svenska Spel och lanserades år 1986. Nuförtiden kan man köpa denna lott även från diverse spelsajter online, den kostar normalt 25 kronor och man kan om man har tur vinna upp till 15 miljoner kronor med denna triss lott.

Trisslotter har funnits sedan en lång tid tillbaka. De första skraplotterna kom under 70-talet i USA och såldes i form av en lottsedel som hade ett skikt på sig som man skulle skrapa bort för att se om man hade vunnit någon vinst. Vanligtvis handlade det om att man skulle skrapa fram tre liknande summor eller symboler för att vinna en vinst.

Dessa lotter finns på nätet nu och kallas för digitala skraplotter. De har vinster på flera miljoner för de som är lyckligt lottade.

Lotteri online har sina flera fördelar jämfört med de som man brukar köpa i butiker. Först och främst behöver du inte längre åka till din närmaste butik för att köpa en skraplott. Nuförtiden kan du enkelt köpa en via din egen dator hemma eller på jobbet genom att man bara besöker och registrerar ett konto hos någon av de spelsajter som finns på nätet. En annan väldigt bekväm fördel är att om du vinner en summa från en skraplott, får du den summan direkt skickad till ditt konto på spelsajten där du spelar.

Att skrapa lotten är mycket mer bekvämare och enklare via nätet. Du kan befinna dig nästa vart som helst och så länge du har en dator med internet är du redo för ett skrap. Men något som får skraplotter på nätet att kännas väldigt annorlunda än de som du köper i butiker, är den snygga interaktiva grafiken och ljudet som medföljer. Den uppgraderar din upplevelse och underhållning.

Det finns flera spelsajter online som erbjuder denna tjänst och några av dem som är mest kända är Unibet och ComeOn.com. Flera av de spelbolag som befinner sig på nätet erbjuder sina kunder mycket mer än bara en plats att spela, vissa erbjuder sina nya kunder även gratis skraplotter som man får använda på deras hemsida och kanske ha turen att vinna en stor triss vinst med.

Bettson är en spelportal som erbjuder sina nya spelare bland annat två gratis skraplotter som de kan spela med i deras lobby. Dessa har ett värde på 40 kr tillsammans och kan leda till stora vinster. Köp en triss lott och få den underhållning som medföljer.

ComeOn har varit en plats för spelare runt om i Europa sedan de startade sin tekniska utveckling 2001. De har flera spelautomater att erbjuda sina spelare som t.ex. deras Casino, Poker och Lotter avdelningar.

I Lotter avdelningen kan man finna flera olika lotterier som man kan spela under olika kategorier i lobbyn. Du kan välja mellan t.ex. Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

Hos Bettson har varje spelare kontroll över sitt spelande. De har en egen gräns som de själv sätter så att de inte går över den siffra som de har råd med att spela. Som ett resultat kan man spela i lugn och ro och njuta av underhållningen.

Spela triss online och ha din chans på en stor triss vinst.