Internets främsta spelbolag heter Paf

Paf har funnits tillgängligt genom nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Bortsett från att tillhandahålla sina spelare en lång rad av flertalet underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor del för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i.

Paf

PAF grundades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv samt underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent såsom tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett brett sortiment av flera vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf ska man först göra en insättning och det är lätt och kan genomföras via olika metoder. Bland annat kan man använda sig av olika betalningsmetoder via webben som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som vanligtvis gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För mer information om Paf, olika sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla och framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som ges chans att ta del utav deras bettingsalternativ.