En skraplott kan man köpa via antingen nätet, mobilen eller i den närmaste butiken

Att köpa och skrapa lotten via nätet är det alternativ som används ofta varje dag. Det är enkelt och underhållande för spelare runt om i världen. Man kan köpa lotterier direkt ifrån sin egen dator. Du kan befinna dig vart du än känner dig bekväm så länge man har ett fungerande internet kopplat till datorn.

Skraplotter:

Skraplotter har varit ett populärt spel som folk har spelat sedan de först kom ut på marknaden. De första skraplotterna hade sin debut under 70-talet i USA. De såldes i form av en lottsedel i olika butiker. Denna lottsedel hade ett ogenomskinligt skikt på, som man som spelade skulle skrapa bort med ett verktyg för att se om man hade vunnit någon vinst. Genom lotteri kan man vinna upp till flera miljoner kronor i vinst.

Skrap av olika skraplotter finns gott om via nätet, du kan finna alla sorters under deras respektive kategori. Hos ComeOn som är en av Europas kändaste spelsajter kan du finna skraplotter i deras Lotter avdelning i lobbyn. De finns i olika kategorier såsom Fantasi skraplotter, Sport skraplotter och Klassiska skraplotter.

Bettson är ett spelbolag som flera väljer att spela hos. De har flera olika spelautomater som man kan få ta del utav såsom deras Casino, Games och Lotter.

För att börja spela hos Bettson rekommenderas det att man först går högst upp på deras hemsida och klicka på länken, Öppna konto i orange färg, för att registrera ett konto. Med ett konto kan du ta del utav deras bekväma tjänster och fördelar, bland annat får du din vinst om du vinner en, skickat direkt till ditt konto på hemsidan.

Efter ditt konto är registrerat är det bara att gå till t.ex. Lotter avdelningen och välja din lott i lobbyn. Du kommer sedan att skickas till spelet som även har sina egna instruktioner som hjälper dig på vägen under ditt skrapande.

Hos ComeOn.com kan du som har ett konto även delta i olika tävlingar som de håller ofta på hemsidan. Dessa har stora priser som man kan ha chansen att vinna, en av de tidigare priserna var en resa för två till Las Vegas.

Ett ytterligare skönt erbjudande som Bettson ger sina nya kunder är två helt gratis skraplotter som man får spel hur man vill med på deras hemsida. Dessa två skraplotter har ett värde på 40 kronor tillsammans och kan leda till en stor triss vinst om man har turen på sin sida.

Hos ComeOn vet varje spelare sin egen gräns. De har kontroll över sitt spelande och vet att de inte kommer att gå över den limit som de lagt för sitt spelande under just den månaden. De kan spela utan att ha några bekymmer svävande över sig.

Spela skraplotter hos ComeOn och ta även du del av de erbjudanden som de har att erbjuda sina spelare.