Om du älskar skrapspel är skraplotter online något för dig

Skrapspel online har varit en populär underhållning sedan de först kom ut på marknaden.

Före dem fanns tillgängliga via nätet fanns de att köpa i olika butiker. De första skraplotterna tillverkades under 70-talet i USA och blev direkt en hit. De spred sig sedan runt om i världen.

Skraplotterna kom i form av en lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på, detta skikt skulle man skrapa bort med hjälp av ett redskap för att se om en vinst gömde sig under. Vanligtvis vann man en vinst om man hade turen av att skrapa fram t.ex. tre liknande siffror eller symboler.

Några av de mest kända skrapspel ute just nu är lotter såsom Trissen, 3Wow och Trio. Dessa lotterier finns att köpa i vanliga butiker men även via nätet.

Att köpa och skrapa lotten via nätet är enklare än att skrapa en som man köper ifrån någon butik. Förutom att du slipper gå ut och köpa en skraplott i din närmaste butik, finns det flera fördelar med skrapspel via nätet. Du kan bland annat skrapa en på direkten ifrån ditt eget hem eller jobbet, så länge du har en dator med Internet. En annan skön fördel är att du får din vinst om du vinner en, skickat direkt till konto som du skapar på hemsidan där du spelar.

Online kan man finna flera olika spelsajter som erbjuder skrapspel. Du kan finna olika lotteri som man kan delta i och vinna en stor trisslott vinst med. För att finna dessa sajter kan du använda olika sökmotorer som bland annat Google. Det finna även flera olika sajter, där folk som älskar att spela online rekommendera de sajter de föredrar att spela hos. Några av de spelbolag man kan finna online är t.ex. ComeOn, Unibet och Svenska Spel. ComeOn.com är en av Europas största och kända spelsajter.

Bettson har varit igång sedan 2001 då de först startade sin tekniska utveckling. Bettson har flera olika spelautomater som de erbjuder sina spelare. Via sajten kan du spela i t.ex. deras Casino, Poker, Games och Lotter avdelning.

I Lotter avdelning hos ComeOn kan du spela alla sorters skraplotter såsom en Golden Island skraplott. Du finner skraplotterna i lobbyn under deras respektive kategori.

Via deras lotteri kan du vinna upp till flera miljoner i vinst. För att ta del av detta enkla sätt att tjäna lite extra pengar är det rekommenderat att man först är registrerad och har ett konto. För att skapa ett konto går du högst upp på sidan och trycker på länken Öppna konto. Du kommer då att skickas till ett formulär som du ska fylla i för att registrera dig.

Sedan är det bara att gå och välja det skrapspel som du föredrar. När du väljer skrap av t.ex. en 3Wow skraplott, kommer en ruta att dyka fram på din skärm. Du kommer att frågas bland annat om du antingen vill logga in på ditt konto eller spela på skoj. Letar du efter gratis spel som ComeOn har att erbjuda är valet av att spela på skoj det du ska välja. Sedan kommer du att skickas vidare till själva spelet där du bara behöver följa de instruktioner som ges för att starta ditt spelande.

Spela dina skrapspel via ComeOn, de har även erbjudandet av flera olika gratis skraplotter som man kan skrapa.